5 Eylül 2014 Cuma

“Sanata gizlenmiş CASUS”

Günümüzde pek yaygınlaşan ve ülkeler için önemli derecede bir tehlike olduğunu düşündüğüm bir zihin kontrol akımı olan illuminati, pek çok alanda boy gösteriyor.
Çoğu esere gizlenmiş gizli semboller, müziklere yerleştirilen frekanslar ile insanların fark edemeyeceği bir boyutta zihnine yerleşen ve %80 oranında sonuç veren insanları davranışlarını şekillendiren bir casus. Çok profesyonelce düşünülmüş kullanan ülkeler açısından gizli bir silah niteliğinde.




Ülkelerin benliğini dilini, dinini kısaca kültürünü yok etmek için kullanılan gizli bir örgüt çalışması olan bu illuminizm pek çok sinema filmi, diziler, klipler, tablolar gibi çoğu sanat dalında sıkça kullanılan bir aktivite haline geldi. Günümüzde artık gizlemekten ziyade alelade bir şekilde kullanım da kazandı.
Çocuklarımızı “oyanlansınlar” diye Tv karşısında bir çizgi filmle karşı karşıya bıraktığımızda o diziden filmlerden ne derece etkilendiğinin farkında bile olmadan farklı bir kimlik yaratma girişimi olan bu tehlikenin ne kadar farkındayız ? Teknolojinin bu denli evimize girdiği ortamda ne tür önlemlerimiz var? İlluminati insanları şiddet, korku ve seks konularıyla etkileyip bilinç altında gizli olan id duygusunu gizliden gizliye ortaya çıkarıyor. Bilinçaltı insanın farkına varmadan gözlemlediği ses ve görüntüleri kaydedip davranışlarımızı, karakterimizi şekillendiriyor.
Gördüğümüz rüyalarda birçok farklı yüz tanımadığımızı gördüğümüz insanları da görürüz. “ Hiç tanımıyorum dediğiniz bu kişilikler ya yolda yürürken dikkat etmesenizde göz dağarcığınızın kapsamına giren insanların sureti ya da illuminati akımı ile bir şekilde karşılaştırıldığımız şekiller…

Bu oyuna sanatı alet etmeleri ayrı bir konu ama bu gizli bir kültürel savaş ilanıdır. Ve unutmayınız ki kültürünü kaybeden ülkeler önce benliğini sonra da kendini kaybeder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder